sâmbătă, 10 septembrie 2011

3 lucruri importante pe care le inveti din Flipped

Sunt multe lucruri pe care le poti invata sau le poti reinvia in minte daca te vei uita la acest film. 




In primul rand, inveti sau ti se aduce aminte sa privesti oamenii prin proprii ochi. Nu prin cei ai mamei, ai tatalui sau ai prietenilor. Ne lovim de foarte multe ori de oameni speciali si nu ne putem da seama de acest lucru pentru ca educatia primita acasa, media, cei din jur incearca sau ne-au convins deja ca modelele de imprumut sunt cele pe care trebuie sa le  acceptam. Nici pe departe. Cu cat vei deschide mai bine propriii ochia, cu atat devii mai destept in aprecia valoarea oamenilor din jur si nu vei rata acele persoane care merita cu adevarat atentia ta.


In al doilea rand, inveti sau ti se aduce aminte ca tineretea este doar o varsta, nu o calitate in sine. Asta mai ales dupa ce il vei cunoaste pe "bunicul" personajului principal. Oamenii in varsta pot avea mai multa deschidere si lumina in minte decat iti poti inchipui. Unii dintre ei au trait greselile tale si pe cele ale parintilor tai. Mai mult, multora dintre ei nu le mai este frica de acele lucruri care pe multi dintre noi ne pot inhiba. Prin urmare, ai rabdare cand stai de vorba cu un astfel de om. Mereu poti invata de la cei mai "buni" decat tine.


In al treilea rand, inveti sau ti se va aduce aminte ca oamenii traiesc cel mai intens pentru pasiunile lor. Din acest motiv, unul dintre cele mai importante lucruri care te vor intregi ca barbat si ca om este sa-ti gasesti propria pasiune. Daca o gasesti, vei fi cel mai viu om pe care l-ai cunoscut vreodata.












vezi Filmul http://torrentsmd.com/details.php?id=1052029

flagcounter