miercuri, 8 mai 2013

Cum să faci ca să ai salvată toată posta electronică GMAIL

Pe de o parte este o întrebare logică, într-adevăr există deja serviciul Gmail de mai mulți ani, stochează date pe servere proprii cloud service şi utilizează toate eforturile ca scrisorile dumneavoastră să fie accesibile în orice moment.

Dar exista factori, care Google nu poate gestiona:

1) Adresa dvs. de email ar putea fi atacată și deschisă de către hacker, care au decis sa-și verifice "forţele"  ştergînd toate scrisorile dumneavoastră. 


2) Dumneavoastră puteți întîmplător să ştergeţi mesajele din cutia poștală şi apoi să curăţiţi coşul. Cred ca , asa fel de greșeli  se întâmplă foarte rar, dar se întâmplă. 


3) Exista erori în funcţionarea serviciului Gmail, şansa de a  se intimpla esecuri in functionare  este  foarte mica. În urma ultimului eşec 0,02 % de utilizatori au pierdut  e-mailurile. Pierderea nu este prea mare, dar luînd in cosiderație numărul de 200 milioane de utilizatori Gmail, acestea sunt aproape 40.000 persoane, cred că, nu ar dori nimeni sa devină unul din aceşti "norocoşi".


Cum vă  puteți proteja?



În prezent există o multime de programe pentru copierea  rezervă a mesajelor Gmail: GmailBackUp, Offline Gmail, se potrivesc și programele (Outlook, Bat etc. ). Dar toate aceste programe au cîteva deficienţe esenţiale:


1) Este necesar să introduceti parola cutiei postale (nu uitaţi ca exista viruşi, spioni, care în orice moment sunt gata de atac).


2) Copia de rezerva este întotdeauna păstrată în computerul local, care poate fi defectat sau furat, care este soluţia, daca computatorul nu se afla la îndemîna?


3) Cum arata practica, probleme cu computatorul personal au loc mai des decât defecte în serviciu Google. Respectiv, copia de rezerva se poate pierde uşor.


Progresul nu sta pe loc,  astăzi au început să apară service noi cloud online, pentru copierea zilnică si automată a datelor gmail fară introducerea parolei casuței poștale Gmail. Unul dintre aceste service este SpinBackup.

1. Nu este necesar să introduceţi parola.

2. Datele sunt stocate pe acelaşi cloud service, ca și Gmail, și sunt întotdeauna accesibile Online.

3. Utilizțti serviciul grătuit.

Instructiuni detaliate: Cum se face backup a mesajelor Gmail:

1) Accesăm site-ul https://Spinbackup.com/.

2) Deschidem propriul cont, apăsînd pe buton.


La prima intrare vă  trimite la pagina de autorizaţie Google, adică parola dvs. v-a rămâne numai pe site-ul Google.

3) Permitem  serviciului SpinBackup accesul la datele noastre.

4) Asteptăm pînă cînd serviciul v-a crea Cont-ul.

5) Activăm serviciul și lansăm copiere rezerva.

6) Confirmăm accesul la scrisori.

7) Lansăm Backup-ul!

8) Tot procesul copiere de rezerva este afişat în bara de stare, fraza Success înseamna ca backup-ul este finalizat cu succes!


Rezultatele pot fi vizualizate în acesta filă.

Restaurarea scrisorilor:
Pentru a testa restaurarea scrisorilor, ștergeți mai întîi toate mesajele din căsuța poștală.

Apoi ne întoarcem pe site-ul Spinbackup.com și încercăm să restabilim toate scrisorile.

După cum observați din screenshot, toate mesajele sunt cu succes recuperate! În plus, vreau să vă atrag atenția, că toate shortcut-urile şi mesajele sunt recuperate, iar cele necitite, la momentul copierii de rezervă sunt  marcate ca sunt necitite!

Opţiunile accesibile:

Pentru a intra în meniul de configurare, trebuie să apăsați butonul Sheduler 

Avem acces la următoarele setări:

1) Selectarea folder-elor (de asemenea shortcut-uri), care dorim să le păstrăm.

2) Avem posibilitate de a configura  Backup-ul zilnic, saptămînal sau lunar. 

Conluzia:
Am explicat cum puteți simplu, rapid și gratuit sa va  protejați de pierderea mesajelor importante Gmail cu ajutorul serviciului SpinBackup.com.
Și sfatul meu pentru dvs: Nu așteptați până când pierdeţi mesajele - Faceţi Copie de Rezervă Gmail chiar acum!

flagcounter