joi, 26 februarie 2009

you can do it

Tot ce se intimpla azi, acum in viata ta - este ceea ce ne dorim, daca nu in 100% atunci in 99% precis, de ce ? pai noi actionam in baza convingerilor noastre - daca nu direct - atunci indirect - vb despre subconstient - acea parte a vietii noatre care este condusa de el, deoarece acolo este baza iteligentii nostre, acolo este temelia pe care am primito in copilarie de la parinti, de la buneii, de la prieteni, de la povestile pe care le-am vazut sau auzit deoarece ele au un caracter educativ si nu de a adormi copii.

Lucrurile pe care le ai - succesul - insuccesul - banii sau falimentul - iubirea sau lipsa ei sau alte elemente pe care le ai, sau nu le ai - sau poate ti le doresti cu tot sufletul sa le ai, dar uite ca nu se primeste, adica faci si nu intelegi de ce nu merge, ce sa intimplat, ce e cu viata ta  ? ? ? 

Este vb despre programarea interna a subconstientului - deoarece orice actiune trece filtrarea prin el, este analizata, se alege tot ce e " pro " si tot ce e contra si atunci luam decizii care dupa parerea noastra credem ca este unica in felul ei si ne duce unde ne duce - cred ca spre scop - sau o parte a scopului pe care il avem ca tinta spre a reusi - sau la un punct intermediar.

Nu vreau sa dau multe exemple - am doar unul cu care am facut cunostinta din biografia lui " 50 CENT " - era o zi poate obisnuita, poate ca toate - unde se adunau toti de prin cartier, si asa cum muskii mari mereu inving in lupta de strada, el a fost lovit de un tip mai mare ca el - la care 50, a mers la maica sa si s-a plins ... la care ea a rspuns " Go back out there - and fight him again. I don't care if he's bigger than you " - Don't be scare - you can do it "

Deci, - cit face vorba unui parinte - mergi inainte, eu stiu ca tu poti sa faci ceea ce vrei sa faci.

Sa stii ca azi e cel mai potrivit moment sa faci ceea ce doresti, gaseste ceva pentru care se merita sa traiesti, vei reusi, stiu ca vei reusi, vei fi admirat cu ura de cei ce nu reusesc dar asta e problema lor - fii tare si mergi cu pasi mari inainte.

Daca nu iti reusesti, am pregatit un test pu tine care sigur iti va da curaj acolo unde tu dai inapoi ... ne auzim deja in primavara 2009 - succes

Suntem egali - dar invinge ambitia

flagcounter