vineri, 27 februarie 2009

testul asteptat

Buna Cititorule - uite ca am pu tine acel test promis, voi include 2 teste din 2 carti diferite, primul vine din rusia, iar al 2-lea din sua.

ideea testelor consta in:

  1. a te motiva
  2. a ti gasi scopul
  3. a gasi locul slab
  4. a afla ceea ce iti incurca sau cine iti incurca
  5. a vedea cum e viata ta si 
  6. a gasi raportul intre ceea ce ai si ceea ce doresti.

deci uite si testu:

  1. analizeaza viata ta la o scara de la 0 la 10, 10 este acea viata pe care tu vrei sa o ai dar uite ca din anumite motive ea inca nu si-a facut aparitia, oare de ce ? acus vedem
  • ce faci ? iai o cana, si daca viata ta e de nota 7 sau 6, adica o apreciezi dupa valorile tale de nota 6, pui in ea 6 linguri miere, si te ghindesti acum, ce pun mai departe, precis ca nu sos de fructe tropicale :)  , iar restul 4, pui " rahat " da, corect ai citit, de ce anume acest ingredient, pai viata ta nu e de nota 10, intelegi ?
  • ce faci mai departe ? amesteci aceste produse foarte foarte bine, si maninci ... dar nu rapid
  • cum gustul ? place aroma - precis ca nu !!! atunci de ce traiesti in asa conditii zi de zi si nu faci nimic ca viata ta sa se schimbe ? de ce lasi lucrul de azi pe maine, doar ai ideii cum sa fie mai bine, ce astepti? minune ? Dumnezeu iti da puteri doar atunci cind faci si tu ceva pentru asta.
  • poti aplica aceasta ideie pentru toate sferele tale de viata " succes, sanatate, prieteni si ce crezi ca e important pu tine - caci tu alegi - viata e in mainele tale.

Si uite ca acum am testul nr 2, e putin mai etic, adica fara ingrediente speciale. Ce faci ? pai faci bine :) !!! Iai o cola de hirtie alba, si scrii pe el toate dorintele tale, chiar si pe acele pe care tu le consideri irealizaile, serios vb, acum e momentul sa vezi ce zice caracterul din tine despre personalitatea ta" adica subconstientul vs eul tau " - te asigur ca nici o minune nu se va intimpla deodata, sau vre un boom mare in fata ta, pur si simplu scrie dorintele, ceea ce doresti sa fie, sa ai, sa obtii - nu-ti fie frica sa iti doresti - fii sincer cu tine macar acum.

  • ai luat foaia ? da ? hai ca astept un pic .... deci, acum si un pix este in mina ta si scrii cazul tau, 

" eu vreau sa fac ..........., dar imi incurca ....... 

  •  ...................
  •  ...................
  •  ..................
  •  ..................
  •  ..................

Ai inteles ideea ? deci, scrii ce doresti sa faci si mai apoi scrii ceea ce iti incurca, deorece " dar " pune capul in functiune, si ne face mai responsabili de ceea ce ne dorim, dupa care, intreabata " cum sa fac ca asta sa dispara " - anume acea problema care te tine pe loc !!!

Testele de mai sus nu sunt doar o lectura - da link mai departe prietenilor tai :) 

flagcounter