luni, 23 martie 2009

50 de lucruri care te vor face sa te simti excelent

Gandeste-te pe rand fiecare foarte atent, ghinestete la ceea ce e scris si mai apoi, sa treci mai departe.

1. Sa te indragostesti din nou. 2. Sa razi atat de tare incat sa te doara muschii fetei. 3. Un dus fierbinte dupa ce ai mers mult timp prin frig. 4. Sa nu gasesti coada la supermarket. 5. Sa primesti o scrisoare de la cineva drag. 6. Sa conduci pe un drum drept si neaglomerat, seara. 7. Sa auzi cantecul tau preferat la radio. 8. Sa stai in pat si sa auzi cum ploua. 9. Sa te stergi cu un prosop moale si curat dupa ce ai iesit din mare. 10. Sa gasesti un pulover care iti place la jumatate de pret. 11. Un milkshake de caramel - sau bautura ta preferata. 12. Un telefon de departe sa primesti. 13. O baie cu spuma. 14. Sa fii gadilat(a) 15. O conversatie foarte interesanta.

16. Sa mergi pe plaja in picioarele goale dimineata. 17. Sa gasesti un bilet de dragoste de mult timp intr-o haina. 18. Sa faci misto de tine insuti. 19. Sa incerci sa construiesti ceva cu mana ta. 20. Sa primesti telefoane noaptea care sa dureze 3-4 ore. 21. Sa alergi pe un gazon printre stropitoare de apa. 22. sa te joci cu un copil in parc si sa faci baloane de sapun 23. Sa ai pe cineva care sa-ti spuna ca esti frumoasa(frumos) 24. Sa faci o farsa unui prieten. 25. Sa auzi din intamplare cum cineva spune ceva frumos despre tine. 26. Sa te trezesti brusc si sa-ti dai seama ca mai am destul timp sa dormi. 27. Primul sarut. 28. Sa-ti faci noi prieteni 29. Sa te joci cu un catelus. 30. Sa visezi frumos - sa vrei sa te reintorci in acel vis. 31. Sa se joace cineva cu parul tau. 32. Sa apesi pe acceleratie si sa simti cum iti bate inima. 33. Sa consumi o ciocolata calda. 34. Sa urci pe munte cu prietenii. 35. Sa canti la un instrument. 36. Sa faci cadouri fara motiv.

37. Sa privesti in ochii unui straini si sa-i zambesti. 38. Sa tii de mana pe cineva pe care il iubesti. 39. Sa inchizi telefoanele in weekend si sa iei o pauza. 40. Sa castigi un concurs. 41. Sa dai peste un vechi prieten si sa stati la povesti. 42. Sa mergi intr-un parc de distractii. 43. Sa vezi expresia cuiva care deschide un cadou de la tine. 44. Sa simti ca ti-e dor. 45. Sa privesti rasaritul sub piesa preferata. 46. Sa mergi la un concert al trupei preferate - sa si simti ritmul. 47. Sa muncesti din placere. 48. Sa alergi prin ploaia de primavara sau vara. 49. Sa ii ajuti pe ceilalti sa isi atinga obiectivele. 50. Sa te trezesti in fiecare dimineata dorind sa dai ce e mai bun din tine.

poti sa adaugi si tu ceva ideii la comentarii :)

flagcounter