vineri, 1 martie 2013

SEO vs offline

SEO in offline pentru tara noastra este - optimizarea - tuturor sferelor de activitate, prin realizarea unor nivele de comunicare intre societatea civila si conducerea tarii.

oare cind va fi posibil ca noi, cetatenii, care traim in moldova - si suntem useri a acestui portal sa-i zic md sa avem o tara offline destul de prospera.

ar fi interesant ca fiecare sa poate face un tweet la fiecare binister aparte, sa scrie pe peredele de facebook a ministerelor despre fraude, incalcari, ilegalitati, ideii pentru imbunatatire - sa fie publice, sa aiba si altii acces sa le imbunatateasca, sa vina cu ideii.

sa fie o optimizare a nivelului de comunicare in societate - a face ca totul sa mearga chiar bine, cu adevarat bine - nu e de ajuns ca sa zicem - bai, ce sistema de invatamint au americanii - ca noi stim tucma 3 sau 4 limbi - si unde e tara, pai e tot acolo, dar unde suntem noi - cred ca peste hotarele ei.

recent a fost ceva destul de interesant - am cumparat un produs, am achitat 14 lei - si am primit un chek in valoare de 0.00 lei - erooare ? - da - eroare pentru impozitare


Succesul este Optimizare

continui ideea

flagcounter