marți, 24 august 2010

se mai intimpla sa gasesc timp si pu blog

eu nu stiu ce sunt oamenii dar daca stiinta zice ca avem cam 70% apa atunci sa va spun o ideie care mi-a venit dupa o ploaie.
apa este
- gheata
- lichida
- si vapori
despre gheata cred ca e cel mai bine, acestea sunt persoanele care sunt tari de caracter, ce-i ce lupta, comunind cu ei vezi in reflectie ce au in plan, cum actioneaza si sunt siguri ce fac, chiar si daca problemele ii lovesc si sar cioburi mici de gheata - pina la final ramine adevarata figura a persoanei in cauza si valoarea lui.
tu esti gheata ?
forma lichida - are citeva ideii aparte - este apa de riu - limpede si curata - oamenii care sunt calmi la probleme si inteleg foarte curat si clar ce trebuie de facut si actioneaza.
ceva aparte este ca apa lichida care e trecuta dintr-o parte in alta incepe a face spuma, asta se observa dupa ploi cind trec automobilele - parca a dat cineva sampon si uite ce e acolo - ideea e ca aceste persoane la orice problema incep a face spuma la gura - vorbesc de nu se mai opresc - sau altfel zis - sunt niste rate care tot - mak mak mak si nimic inafara de mak nu este.
este apa limpede sau spuma ?
si ultimul element al apei sunt vaporii - aici e cel mai interesant - prietenii adevarati la kkt se cunosc - si e clar ca te ajuta fiindca ei sunt ca gheata si puternici - partea interesanta ca persoanele de gen vapori pur si simplu sunt imposibil de gasit, sa vorbesti atunci cu ei, sa te intelegi de ceva, sau sa te bazezi ca pe un umar de ajutor.
tu esti vapor de apa ?
" ideea a venit ca rezultat unei ploi de vara la un service auto "

flagcounter